Tidning om Björknäs

 

För tillfället jobbar jag med en tidning som skall vara färdig till jul.

I tidningen kan man ta del av bilder från förr och nu, ett familjeträd och om olika evenemang som skett på sommarstället. Detta sommarställe har många i min familj använt sig av och några gånger om året träffas vi ett stort sällskap för att fira midsommar och även andra små evenemang såsom kräftskiva och dylikt på denna plats.

 

bjorknas

 

Skillnaden mellan förr och nu är väldigt märkbar. Min kund har bett mig göra denna tidning för att information om Björkudden skall finnas nära till hands och på ett och samma ställe. Han har även bett mig att där skall finnas bilder från förr och nu. En perfekt historietidning om ens eget hem/sommarställe.

Det finns ännu småsaker som skall göras innan tidningen är färdig för tryck. Texter skall placeras in och korrekturläsas, bilder skall ses igenom att de är godkända för tryck och andra små detaljer som ännu behöver göras innan allting är färdigt. Jag är dock i god tid nästintill färdig, vilket gör att min kund kan i lugn och ro fundera och se igenom den innan jag fortsätter med det sista ”finliret”. Om det inte kommer stora förändringar förstås.